Teknisk udstyr

Vi kombinerer klassiske dyder og moderne teknik

Hos Advobiz kombinerer vi det klassiske og det moderne. Det betyder, at de traditionelle teknikker der er udviklet gennem generationer af advokater genbruges af os i kombination med den tekniske udvikling.

Vi kender de klassiske metoder og redskaber til bunds og er samtidig koblet op til alle de relevante online-databaser, registre og informationskilder.

Teknisk udstyr og elektronisk information

Vi har både frimærker og fax på kontoret, men størstedelen af vores korrespondance foregår via e-mail.

Vi sender dig løbende dokumenter indscannet i pdf-format, og opbevarer normalt en elektronisk kopi af hele sagen i vores IT-system.

Vi har digital signatur og kan kryptere e-mails.

Vi har on-site og online-backup af al vores data.

Vi bruger trådløse telefoner, mobiltelefon og sms, stationære og bærbare pc’er, store fladskærme med høj opløsning bluetooth-teknik og det nyeste software.

Skulle vi en dag ikke kunne besvare dit opkald – er vi optaget eller væk fra kontoret – kan du lægge en besked på vores eksterne elektroniske telefonsvarer.

Med opkoblinger til tinglysningssystemet og Erhversstyrelsen kan vi uden ventetid skaffe oplysninger om tinglyste rettigheder, ligesom vi kan stifte og færdigregistrere et selskab inden for samme arbejdsdag.

En moderne advokat kan skrive med 10-fingersystem – alligevel bruger vi også diktafon for at opnå en optimal sagsbehandling. Diktafoner hos Advobiz er elektroniske og virker via Internettet.

Gennem database-opkoblinger kan vi skaffe de nyeste retsafgørelser, love, domme, eller lovforarbejder på få minutter.

Vi kan trække alle registrerede oplysninger om et selskab direkte fra internettet, og vi kan indberette eller udtrække oplysninger om dårlige betalere.

Vi kan registrere et varemærke for dig ved at indsende en elektronisk ansøgning til Patent– og Varemærkestyrelsen.

Arbejdsmiljø og opdatering af viden

Vi er også bevidste om vores eget arbejdsmiljø og lægger vægt på store og lyse lokaler. Vi har elektroniske hæve-sænkeborde, og de bedste kontorstole på markedet.

Opdatering af viden er også i højsædet – vores medarbejdere opdaterer deres viden ved at gennemgøre kurser og videreuddannelse.

Endvidere lægger vi vægt på at følge med i udviklingen. Både gennem faglige tidsskrifter og nyhedsbreve, netaviser og i de almindelige medier. Vi følger med i både lokale landsdækkende og internationale medier.