Advokatservice

Advokatservice når du har brug for det – få din egen fast tilknyttede erhvervsadvokat til rådighed og betal kun for dit reelle forbrug

Som fast kunde hos AdvoBiz har du altid mulighed for at få råd og vejledning, når der opstår en problemstilling, således at du hurtigt kan komme videre med din forretning.

Det er vigtigt at vide, at der altid er hjælp at hente, og at andre kan assistere med de ting, der fylder for meget i hverdagen uden at de giver dig indtjening eller resultater.

Hvad går det ud på?

Advokatservice går ud på, at din virksomhed gennem en fast tilknytning til en advokat hos AdvoBiz kan trække på kompetent rådgivning og sparring, når du har brug for det.

Vi kan med vores baggrund og brede kendskab til forretningsmæssige forhold, hjælpe dig lige når du har brug for det.

Vi sørger for at din kontaktadvokat opbygger et kendskab til din forretning, således at der ikke er behov for at sætte sig ind i andet end den konkrete problemstilling.

Vi kan hurtigt afklare om der er tale om noget alvorligt. Vi kan overtage håndteringen af en situation eller fortælle dig, hvordan du skal forholde dig i en given sammenhæng.

Dette gør dig i stand til i stedet at holde fokus på de ting, der gavner din virksomhed og bringer den videre i stedet for at slås med vanskelige overvejelser, der sætter udviklingen i stå.

Effekten af advokatservice er, at du får din egen faste virksomhedsadvokat uden at hænge på en fast udgift.

Hvad koster det og hvordan foregår det?

Prisen for advokatservice afhænger udelukkende af dit forbrug af vores tid. Vi skal ikke oprette en ny sag og sætte os grundigt ind i hvad det er for en forretning du har før vi svarer – for vi kender dig jo i forvejen. Ofte er dit behov kun et hurtigt konkret råd eller en hurtig vurdering.

Typisk foregår kontakten ved telefon eller e-mail, men kan også foregå ved møder hos os eller hos dig.

Hvis du som ny kunde ønsker at indgå en aftale om advokatservice, starter vi typisk med et møde hos dig, hvor vi får mulighed for at sætte os ind i, hvad det er for en virksomhed du driver.

Er du allerede kunde hos AdvoBiz kontakter du os bare, og beder om en advokatserviceaftale.

Klik her for at oprette advokatservice.

Læs om hvordan vi arbejder

Læs om værdiskabende rådgivning

Læs vores holdninger og værdier

Læs om vores kunder