Tvangsauktionskøb

Der er gode muligheder for at gøre et godt køb på tvangsauktion. Markedet er dog fyldt med faldgruber, og det kræver professionel rådgivning for at komme trygt igennem et tvangsauktionskøb.

Vi tilbyder juridisk vejledning både før, under og efter køb på tvangsauktion.

Der er både fordele og ulemper ved køb på tvangsauktion.

En fordel er, at der kan være mange penge at spare, da tvangsauktionsboligen ofte sælges under markedsprisen.

Når man køber et hus på sædvanlig vis, følger der en tilstandsrapport med. Denne rapport er lavet for at advare køberen om eventuelle fejl og mangler ved huset. Tilstandsrapporten er også grundlag for ejerskifteforsikringen, som dækker køberen, hvis der er mangler(skjulte) ved huset udover dem, der måtte stå i tilstandsrapporten.

Køber man et hus på tvangsauktion, er man imidlertid ikke dækket af en ejerskifteforsikring, da der ikke bliver udfærdiget en tilstandsrapport.

Det er derfor vigtigt at have professionelle folk ved sin side, når man køber på tvangsauktion – så det drømmehus man havde tænkt sig at købe, ikke bliver til det modsatte. Det er en god idé at tage en professionel rådgiver med ud og kigge på huset, inden man byder på tvangsauktionen. På denne måde ved man, hvad man får, og man kender værdien af huset på forhånd.

Derudover er det fornuftigt at have en advokat med under hele processen.

AdvoBiz Advokat har været igennem forløbet adskillige gange, og vi ved hvor man skal passe på.

Er der spørgsmål undervejs, kan vi også besvare disse.

Vi tilbyder professionel juridisk vejledning gennem hele forløbet, så du ikke falder i de faldgruber, der eksisterer ved køb på tvangsauktion. Med vores rådgivning er det muligt at gøre et kup på en tvangsauktion og købe sit drømmehus. Vi er med hele vejen og rådgiver dig, således at den bedst mulige handel gennemføres.

Kontakt os her.