KRISESTYRING

En virksomhed kan løbe ind i mange problemer, især i disse tider.

Der kan være tale om likviditetsmangel, som gør at virksomheden får en masse retssager. Det kan også være problemer i direktionen i form af sygdom eller sågar dødsfald.

I disse tilfælde, er det godt at have en advokat ved sin side.

AdvoBiz finder ud af de eksisterende problemer og isolerer dem. Derefter finder vi ud af, hvordan vi straks håndterer situationen bedst muligt, og hvordan vi forhindrer, at det ikke går værre end højst nødvendigt. Det er muligt, at virksomheden er nødt til at lukke og i så fald sørger vi for, at det sker på den mindst skadelige måde muligt.

Vi træffer hurtige og kompetente beslutninger og forholder os til de muligheder der eksisterer.

Det er muligt, at virksomheden hvis den er ved at gå konkurs er nødt til at bruge sine sidste likvide midler på advokatbistand. I det lange løb er dette klart at foretrække, da vi går ind og skadesbegrænser og dermed sørger for at træffe de bedst mulige beslutninger for virksomheden.

Vi går ind og ser på de muligheder, der er for virksomheden:

  • Skal virksomheden rekonstrueres?

  • Skal vi lade den gå konkurs?

  • Skal den drives videre i en anden form?

  • Skal der ansættes en ny leder/medarbejder?

Disse og flere andre forhold, går vi ind og vurderer, når vi arbejder med krisestyring. Derudover kigger vi på hvad der skal til for at redde virksomheden, og hvis dette ikke er muligt, hvordan vi redder det, der er tilbage.